Mijnmerk

Opnieuw leg ik een stukje van onszelf vast op tinternet. Nu niet enkel met woorden, maar ook met beelden, hobby’s en creaties.
Ik ben een vrouw  met man en 2 dochters, woonachtig in een gezellig hartje Antwerpen. En hoezeer ik er ook tegen vecht, ik word hoe langer hoe meer “de bakfietsvlaming”  die BurgemeesterBart in 1 term kan omschrijven. Het enige wat nog ontbreekt is de bakfiets. Hij is leerkracht, ik werk halftijds in de psychiatrie en de oudste gaat bijna naar school. De jongste is er nog maar net.

DSC_0504

Nu de titel even expliqueren. Ik wil mezelf niet propaganderen als een smakeloos, weinig speciaal iemand die eerder geassocieerd wordt met ‘het niet breed hebben’, of zelfs ‘marginaliteit’ ofzoiets. Ik wil me vooral associëren met ‘niet te blasé’, ‘wysiwyg’, ‘nuchter’ en ‘eenvoudig’. Niet dat ik zo’n simpele ben, dat moet ge ook maar eens aan mijn aan mijn hormonen onderhevige echtgenoot vragen, maar ik wil me ook bijlange niet beter voordoen dan ik in werkelijkheid ben. Die intentie hebben de zogenaamde ‘witte producten’ ook. Dat en bovendien houd ik van veel wit in een (uitgebeeld) product en heb ik zowat elk kleurtje van het witte product van de Colruyt (geen sluikreclame dus) in mijn keukenkasten staan.

DSC_0403

De grootste reden voor het toch opnieuw starten van een blog komt maar door één ding. Mijn onstopbare goesting om beelden te maken. Ooit heeft de opleiding Grafische Vormgeving deze goesting bijna volledig naar de vaantjes geholpen, maar ik ben er gelukkig tijdig uitgestapt. Mijn fotografie en tekentalenten mochten er eigenlijk wel zijn, al zullen ze nooit meer professioneel worden bijgeschaafd. Daar kan ik blij mee leven. Een amateur in de beeldende vormgeving, dat ben ik nog graag ook.

Alles wat ik produceer mag niet gebruikt worden, tenzij mijn naam of blog werd vermeld/gelinkt.
Niennathalie

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s